De betekenis van Textiel

textiel bedrukken
Avatar foto
Waldo Taekema
8 februari 2022

Textiel bedrukken is iets wat we veelvoudig horen. Textiel is ook een woord wat vaak op het etiket van je kleiding staat maar wat betekent het nou eigenlijk? Textiel betekent letterlijk ‘al wat geweven is’. Textiel is een materiaal wat uit filamenten of vezels bestaat. Geweven textielsoorten worden het meest gebruikt. Textiel heeft vaak een mooie en een beduidend minder mooie kant. Als je bijvoorbeeld een trui die van textiel gemaakt is binnenstebuiten vouwt, dan zie je gelijk dat dit er niet netjes uit ziet. Ben je benieuwd wat je nou met je textiel shirt kan doen? Lees dan de tekst hieronder.

T-shirt bedrukken

Je kan ook zelf designs maken om op textiel shirts te drukken. Je moet hier alleen wel creatief voor zijn dus dit is niet voor ieder weggelegd. Je hebt vast diverse filmpjes online wel eens voorbij zien komen van creatieve manieren hoe je zelf textiel kan bedrukken. De resultaten kunnen alleen wel erg variëren. Een snijplotter, sublimatieprinter of een laserprinter wordt het meest gebruikt om succesvol textiel te bedrukken. Wij raden dan ook aan om deze aan te schaffen als je zelf textiel wilt bedrukken.

Textiel laten bedrukken

Wist je dat je ook tekst op een T-shirt kan laten bedrukken? Dit kan voor persoonlijke doeleinde zijn of voor zakelijke contacten. Als je textiel laat bedrukken dan kunnen jouw werknemers bijvoorbeeld het bedrijf promoten in hun vrije tijd als ze het desbetreffende textiel shirt aan hebben. Je kan natuurlijk ook goedkoop textiel laten bedrukken bij diverse bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan Totaal Textiel! Zij voorzien jouw werkkleding van bedrijfslogo's en/of tekst. Denk aan alle toffe designs die je op jouw T-shirts kan creëren. Het makkelijke is ook dat je gewoon op de websites van dit soort bedrijven kan zien wat de kosten ongeveer zijn. Gemakkelijker kan bijna niet. Ook kan je voor een weekendje weg bijvoorbeeld T-shirts laten bedrukken voor herinneringen die je nooit gaat vergeten. Zorg er dan vooral wel voor dat het T-shirts goed comfortabel zijn.   

Lees ook  Betekenis van haute couture

Neem contact op

Naam(Vereist)

Tags

Neem contact op

Naam(Vereist)