De betekenis van het woord verhuisbedrijf

verhuisbedrijf maastricht
Avatar foto
Waldo Taekema
8 maart 2022

Wellicht heb je wel eens gebruik gemaakt van de diensten van een verhuisbedrijf. Wellicht ook niet. In het laatste geval ben je mogelijk niet bekend met de betekenis van het woord verhuisbedrijf. En ook als je wel eens gebruik hebt gemaakt van het woord verhuisbedrijf, dan kan het goed zijn dat je je afvraagt wat hier allemaal onder valt.

Wat is een verhuisbedrijf?

In algemene zin kan gezegd worden dat een verhuisbedrijf is een bedrijf dat zich specialiseert in verhuizingen. Als je zelf een aantal verhuizers inhuurt om je te helpen bij een verhuizing, kan er dus gesteld worden dat je een verhuisbedrijf hebt ingehuurd.

Maar hoe rekbaar is het begrip verhuis bedrijf? Als je als bedrijf gaat verhuizen, heet het dan bijvoorbeeld nog steeds een verhuis bedrijf? En als je namens een verhuurder zoals een woningcorporatie te maken krijgt met een mogelijk gedwongen huisontruiming, is het dan ook een verhuisbedrijf?

Verhuisbedrijf in het woordenboek opzoeken

Normaliter zou een definitie van het woord verhuis bedrijf volstaan met het opzoeken van het woord in de Van Dale. Hier staat het niet in. Ook in andere woordenboeken en sites die zich hierin specialiseren, zoals Wiktionary, is het woord verhuis bedrijf niet te vinden.

Daarmee nemen wij de taak op ons om het woord verhuis bedrijf te definiëren. Het woord verhuisbedrijf definieren we als het in opdracht van een particuliere of zakelijke klant verhuizen van spullen van een naar een andere locatie. Hiermee vallen ook zakelijke verhuizingen onder de definitie van het woord verhuis bedrijf.

Lees ook  De betekenis van persoonlijk ontwikkelingsplan (POP)

Verhuisbedrijven zijn te vinden van Groningen tot Maastricht

Door het hele land zijn verhuisbedrijven actief. Het maakt niet uit waar je woont: in Groningen zijn verhuisbedrijven en in Maastricht zijn er verhuisbedrijven. En stel je bent op zoek naar een verhuisbedrijf in Maastricht, dan maakt het ook niet uit of je een particuliere of een zakelijke klant bent. Door heel Nederland - en dus ook in Maastricht - kun je allerlei type verhuis bedrijven vinden.

De makkelijkste manier om een verhuis bedrijf in bijvoorbeeld Maastricht te vinden is door ‘verhuisbedrijf Maasticht’ in Google in te typen. Als je in Google Maps zoekt, dan hoef je niet eens Maastricht eraan toe te voegen, als de kaart al is ingezoomd op de regio Maastricht. Als je alleen verhuis bedrijf intypt, krijg je dan al verhuis bedrijven te zien in de regio Maastricht.

Bekijk ook Betekenis van dakleer

Neem contact op

Naam(Vereist)

Tags

Neem contact op

Naam(Vereist)