Betekenissen van affiliate code

affiliate code bitvavo
Avatar foto
Waldo Taekema
8 november 2021

Een affiliate code heeft te maken met affiliate marketing. Affiliate marketing houd in dat adverteerders hun partners belonen voor de verkopen of leads die waar een affiliate voor heeft gezorgd. Wat zijn de voordelen van een affiliate code Bitvavo gebruiken? Als iemand gebruik maakt van een affiliate code Bitvavo dan profiteert de referral en de affiliate van Bitvavo. Hierdoor is het een win-win situatie voor iedereen. De persoon die gebruik maakt van de Bitvavo referral door te klikken op de link krijgt 100% korting op de eerste 1000,-.

Geld verdienen met je Bitvavo affiliate code

Door gebruik te maken van affiliate code Bitvavo kun je geld verdienen. Je hoeft namelijk helemaal geen handelskosten te betalen over je eerste 1000,-. Mocht je al een account aan hebben gemaakt, geen probleem. Je kunt namelijk door middel van je vrienden een affiliate code Bitvavo te sturen met een uitnodiging ook 15% korting ontvangen op je handelskosten. Je kunt de 1000 euro gratis Bitvavo makkelijk claimen door een account aan te maken bij Bitvavo. De actie is gelijk geldig in de eerste 7 dagen vanaf het moment dat je je account heb aangemaakt. Je kunt een account aanmaken via de website of de app.

Verschil tussen een affiliate en een referral

In de tekst zijn de woorden affiliate en referral al een paar keer genoemd, en dat zijn natuurlijk woorden die je niet iedere dag hoort. Vandaar dat we ze nu even uitleggen. Allebei zijn marketing strategieën.

Lees ook  Betekenis van waterkering

Bij referral marketing gaat het vooral om zowat mond op mond reclame maar niet helemaal. Jij als eigenaar verteld graag over je eigen website zonder dat er een beloning aan vast zit. Een andere mogelijkheid van referral marketing is ook dat je refereert naar een andere website als bron. Deze manier van marketing is ook helemaal niet duur. Je hebt alleen geen controle over wie en wat op je website wordt geplaatst.

Bij affiliate marketing ben je juiste bewust bezig met de marketing van je bedrijf. Je kunt hier vervolgens ook voor beloond worden als je bezoekers bijvoorbeeld een bestelling plaatsen. Natuurlijk deel je ook je enthousiasme maar er zit ook een commerciële drijfveer achter. Dit is wel een duurdere marketing strategie. Je kunt op deze manier wel meer controle hebben over wie en wat je producten promoten via een website.

Als je wilt bepalen welke het beste bij je past, is het belangrijk dat je je eigen prioriteiten stelt. Je kunt ook met ze allebei werken het is maar net wat je zelf fijn vindt.

Neem contact op

Naam(Vereist)

Tags

Neem contact op

Naam(Vereist)