Betekenis van junior suite

Junior suite
Avatar foto
Waldo Taekema
16 oktober 2022

Het concept van junior suites is steeds populairder aan het worden in Nederland, zo ook bij dit hotel in Valkenburg. Een junior suite is de ideale oplossing voor degene die een hotel boekt en, zonder te veel geld kwijt te zijn, een beetje luxe wil. De geboekte suite hoeft geen penthouse of paleis te zijn, maar er wordt wel verwacht niet enkel een bed te hebben om op te leven. Als jij jezelf hierin herkent dan is de junior suite gemaakt voor jou. In deze blog gaan we diepe in op wat een junior suite precies is.

Wat is het verschil tussen een kamer en een junior suite?

Een standaard hotelkamer is een kamer die beschreven kan worden als minimalistisch. Hierin ontvang je hetgeen wat nodig is om een kamer leefbaar te maken en daar houdt het al gauw op. Met wat mazzel is er een koelkast die je kan gebruiken maar ook dit wordt al snel gezien als overbodige luxe. Deze kamer is ook, zoals de naam al verraad, enkel één kamer. Een junior suite bestaat uit minimaal twee ruimtes die niet persé door een deur gescheiden dienen te worden.

Deze suites hebben zowel een slaapkamer gedeelte als dat ze een woonkamer gedeelte hebben. Wat veel voorkomt is dat deze woonkamers een bank hebben die ook gebruikt kan worden als slaapbank in geval van onverwachte bezoekers. Dit zorgt er voor dat een junior suite niet alleen zorgt voor een stuk verdiende extra luxe, maar het voorziet je ook van mogelijk toekomstig gemak. Ben je naast de indeling van hotels ook geïnteresseerd in de kunst achter het ontwerpen van een gebouw? Bekijk dan onze blog over de betekenis van architectuur!

Lees ook  De spirituele betekenis van de kleur paars

Andere hotelovernachting tips

Eerst begin je met het kijken waar je eigenlijk heen wilt. De juiste locatie is heel belangrijk. Als je naar een stad gaat is het handig dat je geen hotel kiest wat kilometers buiten het centrum ligt. Daarnaast is het ook essentieel dat je kijkt naar de reviews. Een hotel website zal altijd het beste plaatje proberen te laten zien, maar niemand is zo eerlijk als voorgaande gasten. Daarnaast telt een gewaarschuwd persoon voor twee en in dit geval gaat dat over inpakken. Begin niet met inpakken circa 15 minuten voor je vertrekt want je gaat geheid wat vergeten. Er zijn weinig dingen irritanter dan eindelijk op je overnachting aankomen om er achter te komen dat je je tandenborstel vergeten bent.

Lees ook De Betekenis van areola

Neem contact op

Naam(Vereist)

Tags

Neem contact op

Naam(Vereist)