Betekenis van brand portal

brand portal
Avatar foto
Waldo Taekema
26 september 2023

Brand portal is een online platform waarbij je jouw merk en huisstijl kan beheren. Er kan makkelijk informatie worden gedeeld met medewerkers, klanten, leveranciers en partners. Op deze manier kan er ook makkelijker een visitekaartje, poster of advertentie gemaakt worden. Zo kan jouw merkcommunicatie naar een hoger niveau getild worden.

Waarom een brand portal?

Met een brand portal is er consistent merkmanagement, hiermee wordt jouw merkidentiteit altijd bewaard. Hierdoor wordt ook de kwaliteit verbeterd voor jouw merk. Ook zijn bij een brandportal alle benodigde bestanden 24/7 beschikbaar voor iedereen die ze nodig heeft. Als er vragen zijn over de huisstijl of communicatiestijl dan kunnen de antwoorden uit de brandportal worden gehaald. Verder is het een veilig systeem waarbij er bescherming is tegen ongeautoriseerd gebruik en misbruik van merkeigendommen.

Implementatie en gebruik brand portal

Er zijn verschillende mogelijkheden van een brandportal, hieronder bespreken we een aantal modules:

Opmaak module

Het online opmaken van bestanden op basis van template. Dit is super handig van visitekaartjes, posters, brochures en Facebook-posts.

Voorraad module

Met deze module heb je altijd een inzicht in je eigen voorraad. Op deze manier kun je goedkoop in grote hoeveelheden bestellen. Dit is handig voor briefpapier, enveloppen, POS materiaal en relatiegeschenken.

Bestel module

Met deze module kun je direct online spullen bestellen van jouw huisstijl, met de mogelijkheid voor autorisatie en online betaling. Dit is ideaal voor organisaties met meerdere vestigingen.

Beeldbank module

Alle digitale bestanden van jouw eigen merk beschikbaar voor alle personen. Zonder problemen kunnen hoge en lage resolutie bestanden gedownload worden.

Lees ook  De betekenis van EMV

Printshop module

Als een opdracht snel uitgevoerd moet worden, dan kun je het beste gebruik maken van deze modules. Dit is super voor een kleine oplage of een snelle marketing actie. Wil je meer weten over een brand portal? Bekijk hier meer informatie over een brand portal.

Vond je deze blog interresant? Lees deze blog over de betekenis van 777.

Bekijk ook De betekenis van bode

Neem contact op

Naam(Vereist)

Neem contact op

Naam(Vereist)