Betekenis van huwelijk

trouwjurken
Avatar foto
Waldo Taekema
6 februari 2022

Wanneer je gaat trouwen heb je vast al uitgezocht wat de betekenis van huwelijk is. Voor als je het niet weet leggen we je het even snel uit. Het huwelijk is het samenleven van twee personen volgens de wettelijke regeling. Aan het huwelijk zijn allerlei rechten en plichten verbonden.

Voor veel stellen met trouwplannen is het een droom: trouwen in het buitenland. Net even anders als anders kunnen jullie ervoor kiezen om niet alleen van jullie huwelijksreis te genieten op de locatie van jullie dromen: kies ervoor om elkaar hier het jawoord te geven! Een bruiloft in het buitenland is een speciale manier om jullie grote dag te vieren, maar dan net even wat verder weg. Hebben jullie al plannen om jullie grote feest ergens in het buitenland te gaan organiseren? Wordt het Italië, Spanje, Frankrijk of Portugal? Hoe dan ook, met onderstaande tips weet jij precies waar je op staat te wachten met een bruiloft in het buitenland!

Waar gaat het plaatsvinden?

Natuurlijk kies je een mooie plek waar jij en je partner helemaal op je gemak zijn en misschien al jaren van dromen. In de zon, heerlijk aan het strand, midden in de natuur of op het platteland? Houd er in ieder geval rekening mee dat er in verschillende landen uiteraard andere regels gelden. Ga je bijvoorbeeld in Spanje, Italië of Frankrijk trouwen? Dit betekent dat je voor of na het huwelijk altijd je handtekening in Nederland moet laten zetten om jullie huwelijk geldig te laten zijn. Naast elk land heeft elke locatie natuurlijk ook andere regels. Houd daarom bij het werken met een weddingplanner rekening met je beeld van de betreffende locatie. Denk bijvoorbeeld aan muzieklicenties en een begin- en eindtijden voor jullie feest. Denk er bovendien aan hoe je je feest en ceremonie eruit wil laten zien. Weet je bijvoorbeeld al hoe je je gasten wil gaan plaatsen? Of waar je het diner wil gaan laten plaatsvinden? Dit zijn allemaal zaken waar je over na kunt gaan denken!

Lees ook  Betekenis van 6666

Voor welke stijl ga je?

Bij een bruiloft in het buitenland hoort natuurlijk ook de juiste stijl die past bij de bestemming van jullie trouwfeest. Bij een bruiloft in Spanje of op Ibiza hoort natuurlijk een bohemian trouwjurk. Een bohemian trouwjurk kenmerkt zich vooral aan los zittende stoffen met kant. Tegenwoordig is de bohemian trouwjurk een van de meest populaire modellen trouwjurken. Ga je trouwen in Italië? Kijk dan eens naar trouwjurken die passen bij dit land. Denk eens aan trouwjurken met bijvoorbeeld lange mouwen of trouwjurken met een hoog uitgesneden hals. Bij de juiste outfit hoort ook de juiste stijl qua versieringen, het menu en de dresscodes van de gasten. Uiteindelijk zal veel draaien om saamhorigheid, zowel qua kleding als aanbekleding.

Neem contact op

Naam(Vereist)

Tags

Neem contact op

Naam(Vereist)